Gallery

turos_krumplilepeny cscombok_clip_image001 kaposztastal_marhahussal_szilvaval sajtos_turotorta bazsalikomos_zoldborso

Használd a jobb egérgombot!!!

Online lista

1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Látogató Térkép
Powered by Visitor Maps

Count per Day
  • 19Visitors today:
  • 22Visitors yesterday:
  • 47671Total visitors:
  • 0Visitors currently online:
  • 2009. november 2. hétfőCounter starts on:

Hideg májas hússal

Hozzávalók: (1 kg kész májashoz): 30 dkg máj 25 dkg fejhús és dagadó, 40 dkg tokaszalonna, 1 fej zsírban megpirított vöröshagyma, 1 tojás, 1 csapott evőkanál só, fekete bors, szegfűbors, szerecsendió ízlés szerint.

Ha nem marad elegendő máj ahhoz, hogy tiszta májast készítsünk, a máj egy részét fejhússal vagy dagadóval helyettesíthetjük. A májat a zsírban megfuttatott vöröshagymával megpirítjuk és kihűtjük. A fejhúst puhára főzzük, kicsontozzuk. A tokaszalonnát és dagadót gyengén megabáljuk. Amikor valamennyi kihűlt, kétszer megdaráljuk. Hozzáadjuk a nyers tojást, a sót és a fűszereket és összekeverjük. Bélbe töltjük, abáljuk, jól lehűtjük, és egy nap múlva hideg füstön gyengén megfüstöljük.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.