ELSŐ MENÜ
Lady Curzon leves
Paprikás csirke Lieven módra
Rizs
Tűzdelt alma borsodóval
Borkrém
Sajtos pirítós I.

MÁSODIK MENÜ
Rákfarokleves
Lazacos melegszendvics
Gombás bélszínszelet
Gombamártás I.
Gyümölcsös fagylalt

HARMADIK MENÜ
Csigaleves
Osztrigás fácán savanyú káposztával
Citromkrém lángoló cseresznyével

NEGYEDIK MENÜ
Gulyás német módra
Rizibizi
Mecklenburgi rakott káposzta

ÖTÖDIK MENÜ
Párizsi kosárkák
Almapüré
Paradicsomos püré
Tojás Josephine Baker módra
Buggyantott tojás
Svéd gyümölcskoktél

HATODIK MENÜ
Szardíniás pirítós
Máj portugál módra
Részeges sárgadinnye

HETEDIK MENÜ
Sajtos hagymaleves
Borjúvesés madeiramártással
Madeiramártás
Lángoló palacsinta

NYOLCADIK MENÜ
Gombás szendvics
Magyaros lecsó ürühússal
Körte sajttal

KILENCEDIK MENÜ
Sváb májgaluskaleves
Vesztfáliai töltött sertésdagadó
Gesztenyepüré badeni módra

TIZEDIK MENÜ
Mozaikkenyér
Töltött paradicsom

TIZENEGYEDIK MENÜ
Kagyló tengerészné módra (Moules Mariniére)
Sült báránycomb
Vajas zöldbab
Burgonyakrokett
Karamellás vegyes befőtt

TIZENKETTEDIK MENÜ
Zeller genfi módra
Gombás ropogós
Szép Heléna kedvence

TIZENHARMADIK MENÜ
Ananászos kínai kacsa
Kacsapecsenye (roston)
Párolt gesztenye
Istenek eledele

TIZENNEGYEDIK MENÜ
Sajtleves
Nyúlragu metélt tésztával
Gombás meglepetés
Gombamártás II.

TIZENÖTÖDIK MENÜ
Spagetti bolognai módra
Hirtelen sült sertéskaraj
Hasábburgonya (Pommes frites)
Sacher torta

TIZENHATODIK MENÜ
Töltött padlizsán
Sajtos borjúszelet
Zsuzsi palacsintája (Crępes Suzette)

TIZENHETEDIK MENÜ
Erőleves
Bélszín Colbert módra
Plumpuding
Borsodó

TIZENNYOLCADIK MENÜ
Félig sült hátszín (roastbeef)
Yorkshire-i puding
Almapuding

TIZENKILENCEDIK MENÜ
Vesés melegszendvics
Nyelvhal grenoble-i módra
Baracklekváros palacsinta

HUSZADIK MENÜ
Sonka vörösborban
Gyümölcsös kelt tészta

HUSZONEGYEDIK MENÜ
Főtt sonka
Cumberland mártás
Holdas hal
Csokoládékrém

HUSZONKETTEDIK MENÜ
Töltött zeller
Spanyol rakott bélszín
Lángoló őszibarack

HUSZONHARMADIK MENÜ
Sárgadinnye sósan
Sertéskaraj parmezánbudában
Csokoládés palacsinta

HUSZONNEGYEDIK MENÜ
Töltött articsóka
Königsbergi húsgobóc
Bundás ananász

HUSZONÖTÖDIK MENÜ
Erőleves borjúhúsból
Párolt galamb
Karfiolkrém
Cseresznyés almapüré

HUSZONHATODIK MENÜ
Rákkoktél
Ropogós malacpecsenye
Sajtos pirítós II. (Welsh rarebits)

HUSZONHETEDIK MENÜ
Illatos zöldségleves
Húsos burgonyapüré
Mazsolás túró

HUSZONNYOLCADIK MENÜ
Borscsleves
Bélszín Sztroganov módra
Citromfelfújt I.

HUSZONKILENCEDIK MENÜ
Parmezánpuding
Őzgerinc baden-badeni módra
Orosz krém

HARMINCADIK MENÜ
Zsályás angolna
Borjúkrokkett
Mogyorópuding

HARMINCEGYEDIK MENÜ
Orosz élesztős lepénykék (blini) kaviárral
Töltött tyúkcomb (kotelett maréchal)
Karamellpuding

HARMINCKETTEDIK MENÜ
Bajor hagymatorta
Pitetészta
Töltött borjútekercs
Töltött alma

HARMINCHARMADIK MENÜ
Szarvasgombával töltött pulyka
Citromfelfújt II.

HARMINCNEGYEDIK MENÜ
Tavaszi saláta
Saslik
Rizottó
Sült banán

HARMINCÖTÖDIK MENÜ
Pezsgős borjúvese
Tűzdelt fogas
Tejszínhabos ananász

HARMINCHATODIK MENÜ
Rombuszhal osztrigával
Sült osztriga
Kaviáros hollandi mártás
Wellington bélszín madeiramártással
Salzburgi galuska